WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ASP Zanetti ALA Herstal  7 - 7  (3-3)

DATUM 23-03-2007  21:30

DOELPUNTEN 01 min 0-1 Leenders, 02 min 0-2 Manpuya, 03 min 1-2 El Morabet, 05 min 2-2 Naalden, 15 min 3-2 Van Bavel, 19 min 3-3 Manpuya, 20 min 4-3 El Morabet, 26 min 5-3 Govers, 30 min 5-4 Leenders, 32 min 5-5 Leenders, 33 min 5-6 Leenders, 36 min 6-6 Van Bavel, 38 min 6-7 Sougnez, 39 min 7-7 Pereira

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Jaap Van Bavel, Bryan Pereira, Dave Vercauteren, Stephane Van Litsenborg, Gregory Vermeulen, Tom Gijsbrechts (doelman)

Wedstrijdverslag:

Over de ezel die zich telkens aan de zelfde steen stoot… Zonder de geblesseerden Richard Smaal en Bart Michiels heeft Krijnen Keukens Malle vrijdagavond punten gelaten tegen Herstal. De vele toeschouwers in sporthal Berckhoven zagen Krijnen Keukens Malle voor de zoveelste keer dit seizoen veel te slap beginnen aan de wedstrijd. Met name Ali Houri leek totaal ongeconcentreerd op het veld te staan waardoor Malle reeds na 2 minuten tegen een 0-2 achterstand aankeek na doelpunten Leenders en Manpuya voor Herstal. Het antwoord van Krijnen Keukens Malle liet wel niet lang op zich wachten want na 5 minuten hingen de bordjes in evenwicht na doelpunten van Mo El Morabet en Paul Naalden. Daarna bleef de wedstrijd open maar was het wachten tot de 15de minuut tot er weer gescoord. Dit keer was het de thuisploeg die op voorsprong kwam via Jaap Van Bavel. Kort voor rust maakte Mapuya verdiend gelijk voor de uitgekookt spelende bezoekers waardoor de teams bij een 3-3 stand de kleedkamers opzochten.

Na rust genoten de toeschouwers vooral van de spanning want het spelpeil was niet echt hoog. Meteen na rust trapte Mo El Morabet met zijn tweede doelpunt van de avond Malle naar een 4-3 voorsprong en liet verdediger Raf Govers met de 5-3 zien dat hij op zijn scorend elan van de voorbije weken verder ging. Maar de herhaaldelijke waarschuwingen van coach Frank Belmans om niet te snel in foutenlast te komen waren blijkbaar in dovemansoren terecht gekomen want na reeds 5 minuten in de 2de helft hadden de spelers van Krijnen Keukens Malle al 5 fouten achter hun naam staan. Het moet wel gezegd worden dat sommige blauwe kaarten wel heel licht werden toegekend maar Mo El Morabet slaagde erin om 3 opeenvolgende aanvallende (en dus heel domme) fouten te maken in enkele minuten tijd. Ondermeer hierdoor slaagde Herstal erin om de 5-3 achterstand om te buigen in een 5-6 voorsprong. Leenders tekende voor een loepzuivere hattrick. In de 36ste minuut kon Jaap Van Bavel milderen tot 6-6 maar toen Sougnez er in de 38ste minuut 6-7 van maakte, hield de Malle-aanhang het hart vast want de leiders leken af te stevenen op een verlieswedstrijd. Gelukkig voor Malle kon, de overigens bleke, Bryan Pereira net voor tijd met een lucky goal de 7-7 maken waardoor het verlies van Krijnen Keukens Malle op naaste achtervolger Proost Lier beperkt bleef tot 2 punten en de voorsprong nog steeds 7 punten bedraagt.

De beloften van Krijnen Keukens Malle blijven dankzij een ruime 13-1 overwinning ook aan de leiding.